Virksomhed: Puzzleshop.dk

uzzleshop er en af Danmarks største onlineforhandlere af puslespil til både børn og voksne med over 5000 puslespil på lager. Hos Puzzleshop finder du et kæmpe udvalg af puslespil fra alle de kendte kvalitetsmærker: Ravensburger, Jumbo, Clementoni, Jan van Haasteren m.f. Puzzleshop tilbyder altid gratis fragt på ordrer over 400 kroner og giver hele 60 dages returret.

Systemnøgler-systemnøkler

Produkt: systemnøgler

En af de ting, der gør et hjem til et rigtigt hjem, er, at det føltes trygt. Men tryghed kommer også af, at du har nogle ydre rammer, der er sikre, således at du ikke skal frygte for indbrud og ubudne gæster. Hvis du vil øge sikkerheden i din bolig, kan du med fordel tage et kig på systemnøgler og låsesystemer for at se og vurdere, om det er egnet til dit hus eller din lejlighed.

(mere…)

Vegetar og vegansk frokostordning

Produkt: vegetar og vegansk frokostordning

For de mennesker, der har tyet til kødretterne hele deres liv, kan det lyde voldsomt med en vegansk eller vegetarisk frokost. Det, der tidligere hed frikadeller, roastbeef, koteletter og kyllingspyd på menuen, bliver pludselig udskiftet med den kedelige, grønne afdeling – og hvad er det nu for noget? Sandheden er dog, at den grønne afdeling ikke behøver være så kedelig, som nogle mennesker måske går i troen om. (mere…)

Virksomhed: AB Låseservice

AB Låseservice er en låsesmed, der både har en dansk og en norsk afdeling. Den danske afdeling er beliggende på Byghøjvej 14 i postnummeret 5250, hvorfor de hurtigt rykker ud i Odense og omegn. De står desuden til rådighed 24 timer i døgnet, hvis der er tale om akutte opgaver. AB Låseservice tilbyder både hjælp til private hustande, boligkomplekser, virksomheder og til det offentlige. Opgaverne spænder vidt og kan vedrøre vurdering af sikkerhed samt montering, vedligeholdelse og reparation af låse. Der tages højde for den individuelle kundes behov og situation, som der udarbejdes den bedste løsning ud fra. (mere…)

Produkt: sælgeransvarsforsikring

Hvis du har haft kontaktflade med noget som helst, der vedrører boligkøb eller lignende, har du formentlig hørt om ejerskifteforsikringer – en måde for huskøbere at sikre sig mod uventede omkostninger, som kan opstå efter et afsluttet salg. Men hvad så med sælger, fristes man måske til at sige. Og det er netop her, at en sælgeransvarsforsikring kommer ind i billedet. (mere…)