Reputation Management

Reputation management - forstærkning til dit omdømme

Reputation management handler om at forstærke eller ændre dit og din virksomheds omdømme. Vi ved det kan være besværligt, at holde overblikket og have fuld kontrol over alt der skrives om dig og din virksomhed online. Derfor danner vi os et overblik over hvem du er, hvem din virksomhed er, sagens omfang, hvilken karakter den har og hvilke ønsker og forventninger du har til samarbejdet med os.

Et samarbejde i fuld fortrolighed

Sammen lægger vi en strategi for reputation management for dig og din virksomhed, der kan være med til at styrke og ændre din virksomheds omdømme. Vi analyserer og bearbejder den dårlige omtale, der er at finde online samt gør det uønskede og skadelige indhold mindre synlig i søgemaskinerne.

Når det gælder reputation management ved vi, at det er følsomme og ofte meget fortrolige oplysninger, der er med at gøre. Derfor er det også utrolig vigtigt for os, at du føler dig i sikre hænder.

Vores arbejde med din sag bliver derfor behandlet i fuld fortrolighed og diskretion. Samtidig arbejder vi transparent, så du kan følge med i hvad vi arbejder med i din sag og hvordan vi arbejder med dig og din virksomhed. På den måde sikrer vi også, at du får mest muligt ud af vores arbejde med reputation management.

Oprydning i dit digitale omdømme

Vores mål med reputation management i et samarbejde med dig og din virksomhed er, at den dårlige omtale ikke længere påvirker dig og din virksomheds omdømme. Derfor lægger vores eksperter også en individuel strategi, så arbejdet passer til dig og din virksomheds behov og ønsker. Vores eksperter står klar til at rydde op i dit digitale omdømme og renommé, så din virksomhed kan stå stærkt med din digitale identitet.

Udfyld formular og bliv kontaktet af en ekspert

Læs om andre måder at bearbejde dit omdømme

Krisekommunikation

Selv den mindste krise kan hurtigt udvikle sig og blive langt større og omkostningsfuld for dig og din virksomhed.

Public Relations

Med god PR håndtering skabes der god omtale og dermed en højere værdi i virksomhedens interne og eksterne relationer.

Reputation Management

Målet med reputation management er, at den dårlige omtale ikke længere påvirker dig og din virksomheds omdømme.