Haus and Honey er en dansk baseret køkkenforretning, der tilbyder køkkenløsninger af international kvalitet. I mere end 15 år har forretningen levereret kvalitetsløsninger til danske køkkenjægere, der kun stiller sig tilfreds med de absolutte bedste køkkendesigns. Haus and Honey formår at kombinere funktionalitet med kvalitet og nytænkende design, så oplevelsesværdien er i topklasse.

Er du i tvivl om, hvilket slags køkken du gerne vil have? Hos Haus and Honey kan du booke en privat rådgivning hos en af deres erfarne og professionelle køkkenspecialister, hvor I sammen gennemgår indretningsmuligheder, behov og ønsker samt andre forespørgsler, du måtte have.

Haus and Honey forhandler det internationalt anerkendte Rotpunkt køkkenbrand, der er kendt for sin tyske funktionalitet og sit nordisk-inspirerede design. Med sine rene linjer, store overflader samt gennemarbejdet funktionalitet er Rotpunkt et velanset mærke i Danmark, og det er især populært blandt større villaer og murermesterhuse nord for København.

Læs mere

Website

Book køkkenkonsulent

Rotpunkt

Køkken – Hellerup

Køkken – København

Køkken – Nordsjælland

Kategorier: Virksomhed