Øjenlæge Peter Brincker er en af de mest kompetente øjenkirurger i Danmark. Og så ejer han Øjenkirurgisk Klinik, som var den første klinik i Danmark, der tilbød øjenoperationer for bygningsfejl, langsynethed og nærsynethed.

På forkant med udviklingen

Peter Brincker

Øjenkirurgisk Klinik ved Peter Brincker har siden starten haft et motto om, at der skulle være størst muligt patientsikkerhed på klinikken. Denne sikkerhed bliver tilbudt med verdens bedste udstyr som hele tiden opgraderes. Gennem efterlevelse af det motto har Øjenkirurgisk Klinik af Peter Brincker altid været på forkant med udviklingen og sidestillet med ti øjenklinikker fordelt i England, Fjernøsten og Sydeuropa.

Dertil har klinikken rådighed over verdens mest sikre og hurtigste laserteknologi, og kan i den forbindelse tilbyde øjenoperationer af allerhøjeste kvalitet.  Med en behandling hos Øjenlæge Peter Brincker kan man altså føle sig tryg og sikker gennem hele behandlingsforløbet.

Fagligt opdateret som øjenlæge

Udover at sørge for patientens sikkerhed og råde over det bedste udstyr på markedet, så har Øjenlæge Peter Brincker også altid stræbet efter at være fagligt opdateret. Derfor har han i den forbindelse jævnligt deltaget på internationale laserkongresser, primært under foreningen ESCCRS.

Gennem de sidste fire år har han deltaget som foredragsholder ved verdenskongresser i London, Dubai, Paris og Wien, hvor han primært har talt om Laser-Blended-Vision. En behandling som Øjenkirurgisk Klinik ved Peter Brincker var den første i verden, der kunne udføre.

Øjenlæge Peter Brinckers værdier

Som patient hos Øjenkirurgisk klinik ved Peter Brincker vil man opleve en høj grad af tryghed, sikkerhed og præcision i den behandling man modtager. Dertil vil Peter Brincker vil følge patienten personligt gennem hele forløbet, hvilket sikrer en personlig behandling, der gør at patienten får præcis, hvad de har brug for.

Øjenkirurgisk Klinik ved Peter Brincker har desuden en meget hyggelig og afslappet atmosfære, hvor patienten er i centrum. Den afslappede atmosfære er også med til at skabe en tryghed for patienten.

I forlængelse af Peters værdier vil man opleve, at der på klinikken altid stræbes efter, at:

 • Have det bedste og mest avancerede behandlings- og undersøgelsesudstyr
 • Han gennem medlemskab af ESCRS (et international øjenkirurgisk selskab) og Dansk Oftalmologisk Selskab, altid er 100% opdateret på den nyeste viden
 • Bidrage til branchen, i Danmark og internationalt, med videnskabelige artikler, undersøgelser og foredrag
 • Have et netværk af øjenlæger over hele verden, som har de samme værdier og kompetencer, til erfaringsudveksling og videreudvikling
 • At alle patienter efter en operation får udleveret Peters kontaktnumre udleveret, herunder mobilnummer, så de nemt har adgang til råd og vejledning ved behov

Klinikkens historie

I 1989 åbnede dørene for første gang til Øjenkirurgisk Klinik ved øjenlæge Peter Brincker. Efter en årrække på blandt andet Frederiksberg Hospital og Rigshospitalet, hvor han var medopfinder på to nye og banebrydende operationer for grøn stær, valgte han at åbne sin egen private praksis. Her kunne han behandle øjenproblemer med laserbehandling.

Øjenlæge Peter Brincker var den første i Skandinavien der kunne behandle for nærsynethed. I de efterfølgende år og frem til nu, har klinikken været den første til mange ting.

Blandt andet kan der nævnes følgende præstationer:

 • 1991 – første klinik i Skandinavien der behandlede for langsynethed
 • 1992 – første klinik i Skandinavien der kunne behandle for bygningsfejl
 • 2004 – første klinik i Skandinavien der kunne behandle med wavefront og supervision
 • 2004 – første klinik i Skandinavien der anskaffede Zeiss, dengang den nye, Excimer MEL80 laser
 • 2006 – første klinik i verden der anskaffede Zeiss nye Femto-Second-Laser Visumax
 • 2010 – sammen med fire andre klinikker i verden udvalgt som en af de bedste. Herefter leveret data til fortsat udvikling af samtidens lasere
 • 2013 – igen udvalgt til at være en ud af fire klinikker der fik lov til at bruge det nyeste laserudstyr fra Zeiss
 • 2013 – første klinik i Danmark der kunne tilbyde den nye SMILE-operation for nærsynethed og for bygningsfejl
 • 2014 – anskaffede den nye Visumax Femto-Second-Laser
 • 2015 – anskaffede den nye version af den nye Zeiss laser MEL90
 • Fra 2010 til nu – en ud af ti klinikker i verden der kan udføre Laser-Blended-Vision, det vil sige laserbehandling for at undgå læsebriller

Du kan læse meget mere om Øjenlæge Peter Brincker og hans øjenkirurgiske klinik her.

Du kan også finde information på Facebook og læse anmeldelser af privatklinikken på Trustpilot.

Og hvis du ønsker et godt overblik over alle Peter Brinckers sociale medier, så tag et kig på hans linktr.ee-profil.

Ydelser

Øjenoperation laser

Operation for grå stær

Øjenlæge

Øjenlæge Charlottenlund

Laser øjenoperation

Kategorier: Person