Virksomhed: Puzzleshop.dk

Puzzleshop.dk

Puzzleshop er en af Danmarks største onlineforhandlere af puslespil til både børn og voksne med over 5000 puslespil på lager. Hos Puzzleshop finder du et kæmpe udvalg af puslespil fra alle de kendte kvalitetsmærker: Ravensburger, Jumbo, Clementoni, Jan van Haasteren m.f. Puzzleshop tilbyder altid gratis fragt på ordrer over 400 kroner og giver hele 60 dages returret.

Wasgij-puslespil fra Jumbo

Hos Puzzleshop er medarbejderne ægte puslespilsentusiaster og webshoppens sortiment byder derfor på udfordrende og unikke puslespil for garvede spillere. Puzzleshop fører bl.a. den britiske puslespilsproducent Jumbos unikke brand af Wasgij-puslespil, herunder Destiny-, Mystery-, What if?- og Back to-serierne. Wasgij er det engelske ord for gåde (jigsaw) stavet bagfra, og Wasgij-puslespillene lever op til dette med deres svære og humoristiske motiver.

Jan van Haasteren-puslespil

Puzzleshop forhandler selvfølgelig også Jan van Haasteren-puslepil med motiver af den kendte og elskede hollandske kunstner. I sortimentet finder du mere end 100 forskellige Jan van Haasteren-puslepil, der alle bærer tydeligt præg af hans karakteristiske streg og komiske og overfyldte motiver. Puzzleshops Jan van Haasteren-puslepil er af høj kvalitet og udviklet og distribueret af Jumbo.

Puslespil med XL-brikker

Puzzleshop.dk fører en række puslespil med ekstrastore brikker, der er velegnede til børn, gamle og svagtseende. Brikkernes størrelse gør dem nemlig nemmere både at se og holde på. XL-brikker måler typisk mellem 2×2 cm og 3×3 cm og er dermed markant større end brikkerne i et “normalt” puslespil. Puzzleshop.dk forhandler puslespil med XL-brikker fra 100 brikker og opefter.

Kontakt Puzzleshop.dk

Telefon: 86 91 03 00 – Kundeservice har åben alle hverdage 9-16

E-mail: info@puzzleshop.dk

Webshop: www.puzzleshop.dk

Puzzleshop.dk på digitale platforme

Find Puzzleshop.dk på:

Pinterest

Flickr

Linktr.ee

Brandyourself.com

Fashionplaytes.com

Medium.com