Renice ApS

Renice ApS

Renice ApS tilbyder rengøringsydelser til alle former for virksomheder og private. Rengøringsfirmaet har gennem mange år udbudt en lang række forskellige rengøringsservices, hvorfor de er vant til mange forskellige slags opgaver. De har både udstyret og personalet til at komme i bunds med rengøring på det sværeste og mest ufremkommelige steder.

Renice tilbyder skræddersyede løsninger til deres kunder. De tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov, hvorved der bliver lagt en plan om rengøringen i samarbejde med kunden. De forskellige forhold, der gælder ved hver kunde, gør, at Renice er meget optaget af at levere et produkt, der altid er i samme høje kvalitet. Derfor har Renice kun dygtige og ihærdige medarbejdere ansat, ligesom virksomheden ledes med værdisættet om at have kunden og dennes behov i fokus – altid.

Rengøringsfirmaet udfører et væld af forskellige opgaver inden for rengøringsservicebranchen. Det er muligt at få erhvervsrengøring udført til mange forskellige slags virksomheder. Disse kan både være kontormiljøer, hvor der er meget elektronik og svært tilgængelige steder, ligesom de kan være produktionsvirksomheder, hvor der en stor mængde maskinel og industrimæssige faciliteter, der kan besværliggøre en grundig rengøring.

Derudover tilbyder Renice ligeledes trappevask, institutionsrengøring, tæpperens og rengøring af sommerhuse. Renice går meget op i at skabe tryghed og tillid til deres private kunder, der ønsker rengøringshjælp i deres egne hjem.

Man kan altid kontakte Renice og få et uforpligtende tilbud om rengøringshjælp af den ene eller anden karakter. Dette kan man både gøre på virksomhedens hjemmeside og pr. telefon: 70 22 14 77.