Rotpunkt København har flere års ekspertise med at designe alle slags køkkenløsninger. Uanset, om køkkenet skal passe til en lejligheds ulige vægge og manglende kvadratmeter, eller muremesterhusets åbne rammer og adskillige metre til løftet, så har Rotpunkt rådgivet adskillige kunder med at finde den personlige løsning, der krydser alle boksene for ønske om design, funktionalitet og bæredygtighed.

Eksklusivitet, funktionalitet og design

Når man vælger e køkken fra Rorpunkt, får man meget mere end bare et køkken. Her er der nemlig tale om personlige og unikke køkkenløsninger, som prioriterer kundens behov og ønsker for et funktionelt køkken, der lever op til hverdagens opgaver, mens det samtidig bidrager visuelt til hjemmets rammer.

Hos Rotpunkt i København er køkkenet hjemmets kerne. Det er her, hvor familien samles efter en lang dag til spisning, samtale og mange andre aktiviteter som lektielæsning og samtaler. I forlængelse af køkkenets øgede aktivitetsformål, har vores forventninger til rummet også udviklet sig meget gennem tiden. Tidligere har køkkenet været forbeholdt én beskæftigelse , nemlig madlavning. Et køkken fra Rotpunkt giver mulighed for at trække alle de andre aktiviteter ind i rummet, uden at gå på kompromis med kvalitet, men holde den høj og jævn hele vejen igennem.

Specialist i snedkerkøkkener

Et nyt køkken har flere formål end blot at se pænt ud og have de nyeste funktionaliteter. Det skal nemlig også give øget livskvalitet. Et snedkerkøkken fra Rotpunkt Køkken indebærer nemlig alt fra håndlavede samlinger, til ægte træsorter og godt håndværk. Derfor er man garanteret et køkken, der holder i mange år frem.

Kategorier: Virksomhed