AB Låseservice er en låsesmed, der både har en dansk og en norsk afdeling. Den danske afdeling er beliggende på Byghøjvej 14 i postnummeret 5250, hvorfor de hurtigt rykker ud i Odense og omegn. De står desuden til rådighed 24 timer i døgnet, hvis der er tale om akutte opgaver. AB Låseservice tilbyder både hjælp til private hustande, boligkomplekser, virksomheder og til det offentlige. Opgaverne spænder vidt og kan vedrøre vurdering af sikkerhed samt montering, vedligeholdelse og reparation af låse. Der tages højde for den individuelle kundes behov og situation, som der udarbejdes den bedste løsning ud fra.

Faglig stolthed og mange års erfaring er nogle af de egenskaber, som AB Låseservice ligger vægt på i deres virksomhedskoncept. Derudover arbejdes der også konstant på at holde sig opdateret med den nyeste viden inden for låsemarkedet. I og med at teknologien også har sat sine spor på låsemarkedet, går tingene hurtigere end nogensinde før. Nye produkter og løsninger ser dagens lys, og der arbejdes hele tiden på at optimere eksisterende systemer. Det kræver derfor, at man som låsesmed følger med i tidens tendenser, således at den bedste rådgivning kan gives til kunderne.

Produkter og services

AB Låseservice er eksperter i sikkerhed og vil meget gerne hjælpe og rådgive dig i, hvordan din bolig kan optimeres, således at risikoen for indbrud mindskes. Mange folk benytter sig af et forældet låsesystem, som er rent guf for indbrudstyve. De kan relativt nemt, og uden ret mange spor, trænge ind i låsesystemer, der eksempelvis har for få cylindere, og derfor kan det være en god idé at få professionel hjælp til at optimere sikkerheden.

Hos AB Låseservice tilbydes der blandt andet elektroniske låse, ekstra låse og systemnøgler. Alle produkter kan optimere sikkerheden i hjemmet eller i større bygninger på hver sin måde.

 

Kontaktinformation:

Dansk afdeling:
Byghøjvej 14, 5250 Odense SV
+45 42 50 62 72
Info@ablaseservice.dk
Web: https://www.ablaseservice.dk/

Norsk afdeling:
Arnstein Arnebergsvei 30, 1366 Lysaker
Oscars Gate 27, 0352 Oslo
+47 40 12 00 50
Info@ablaasservice.no
Web: https://ablaasservice.no/

Kategorier: Virksomhed