Frokostordninger.dk er en virksomhed, som forsøger at gøre det nemmere for folk at finde den rette frokostordning på et ellers uoverskueligt marked.

Det kan være svært for den enkelte at gennemskue frokostbranchen, hvor der er utallige af forskellige leverandører og køkkener, som alle konkurrerer om kunderne. Endnu sværere kan det derfor være at finde den rette frokostordning til den rette pris, da et godt tilbud som regel kræver, at man selv indhenter tilbud og menuer fra flere forskellige leverandører. Netop denne tidskrævende proces har Frokostordninger.dk fjernet fra ligningen.

Sådan foregår det

Hvis du overvejer en frokostordning eller overveje at skifte, kan du blot udfylde en formular, hvori du beskriver din opgave; eksempelvis hvilke krav, du har til din frokost, hvilken slags mad det skal være etc. Herefter modtager du 3 uforpligtende og gratis tilbud fra frokostordninger.dk, som du frit kan vælge imellem. Hvis du ikke finder nogle af tilbuddene attraktive, er du ikke bundet til at takke ja.

Hvad end du er til italiensk, thai, sushi, sund mad, vegetarisk mad, eller noget helt andet, er frokostordninger.dk klar til at imødekomme dine ønsker.

De leverer til både København, Nordsjælland og Århus.

Kontaktinformation

Frokostordninger.dk
Gammel Vartov Vej 2, 2900 Hellerup
CVR: 37115886
+45 70 66 63 69
info@frokostordninger.dk
Web: https://frokostordninger.dk/

Kategorier: Virksomhed