Virksomhed: AK Nygart

Nygart privathospital

AK Nygart er et af de privathospitaler i Danmark med mest erfaring. I mere end 15 år har virksomheden udført kosmetiske behandlinger og plastikkirurgiske indgreb. Derfor er AK Nygart også blandt de dygtigste på markedet, om end der skal laves mindre behandlinger i form af hårfjerning eller botox behandling, eller der skal laves støre operationer med eksempelvis brystforstørrelse eller brystreduktion.

Med mere end 1.000 kosmetiske brystoperationer og 3.000 botox behandlinger på årlig basis er Nygart Privathospital en af de største aktører på markedet. Det er de kun blevet ved at fokusere på en meget høj faglighed, ligesom de gør meget ud af, at man som patient bliver fulgt godt gennem hele forløbet. Tryghed, tillid og omsorg er nøgleord for privathospitalet, der sætter en ære i at være dygtige til det, de laver, samtidig med at patienterne efterlader deres klinikker glade og tilfredse med både forløb og resultater.

Besøg deres hjemmeside: AK Nygart

Besøg deres svenske hjemmeside: AK Nygart Malmø

Brystforstørrelse

AK Nygart har en stor ekspertise i udførelsen af brystforstørrelse. Brystforstørrelse ved brug af brystimplantater er meget efterspurgt kosmetisk operation, som mange patienter har nydt godt af at have fået udført hos AK Nygart.

brystforstørrelseNygart går op i sikkerheden ved brystforstørrelse. Derfor bruger virksomheden det bedste udstyr og holder sig opdateret med de nyeste metoder og teknikker, som mindsker risiciene og øger kundetilfredsheden. Brystforstørrelse er et indgreb, der er i rivende udvikling – både i efterspørgsel og i teknisk udførelse – hvorfor der har været afsat et stort fokus på dette indgreb fra AK Nygart.

Læs meget mere her: Bystforstørrelse / silikonebryster

Hårfjerning

hårfjerningVed at specialisere sig indenfor hårfjerning med laser til både mænd og kvinder har AK Nygart opnået en bred mængde erfaring og skabt resultater for rigtig mange glade patienter. AK Nygart var en af de første aktører på de danske marked, som benyttede sig af laser til permanent hårfjerning.

Ønsker man at få udført en permanent hårfjerning på AK Nygart kan man få en gratis forundersøgelse. Man vil modtage en professionel rådgivning af en specialuddannet sygeplejerske, der undersøger hår- og hudtyper, som vil kortlægge og forklare, hvordan et bestemt forløb for den enkelte patient bør udføres med henblik på at skabe de bedste resultater.

Find ud af mere her: Hårfjerning

Botox behandling

botox behandlingRigtig mange patienter har fået udført botox behandling hos AK Nygart. Man kan få fjernet rynker mange forskellige steder i ansigtet ved brug af botox, hvilket virksomheden har gjort sig mange erfaringer med.

Ved injektion af botox ganske få gange kan man få ændret udtrykket i huden, som vil fremstå meget mere glat og fin. Hos Nygart tager det omkring 30 min. at få udført en botox behandling. Efter injektionen vil resultaterne i huden umiddelbart vise sig med det samme.

Bliv klogere på emnet her: Botox behandling

Kunderne er glade

At Nygart er et af landets førende privathospitaler inden for plastikkirurgi, er ikke blot noget, Nygart selv siger. Det er også noget, kunderne siger. Og for Nygart er det altid vigtigst, hvad kunderne synes. Det er nemlig kunderne, der skal under kniven og behandles – og det er kun, hvis kunderne er tilfredse, at Nygart kan bryste sig af sin ekspertise. Heldigvis ER kunderne tilfredse. Meget endda.

På forskellige anmelder-sites som Trustpilot og Mylooks holder kunderne sig bestemt ikke tilbage med at rose Nygart for stedets professionelle behandlinger.

Læs fx denne tråd på Mylooks, der udelukkende består af positive kommentarer fra glade kunder. Her skriver Evita følgende kommentar: “Jeg var på ingen måde bange, for alle var så rolig varme og imødekommemde, der blev hele tiden fortalt hvad der skulle ske så man var hele tiden med, leg bleve strøjet på den mest kærlig måde over håret da leg blev lagt til og sove.” En anden yderst positiv kommentar kommer fra chln, der skriver: “Jeg skal selv opereres af Kari, det samme skal min veninde – og vi skal samme dag. Nå men udover det har jeg en veninde som blev opereret af ham, og hendes bryster er blevet super smukke ! VIL helt klart anbefale Kari – han fortalte mig at han havde udført omkring 200 brystoperationer indenfor det sidste års tid + at jeg også har undersøgt på nettet om anbefalinger af Kari, og der er kun rosende ord.”

Faktisk har Nygart 5/5 stjerner ud af hele 91 anmeldelser på Mylooks. Det er tal, der taler for sig selv, og som Nygart stolt vil vise frem og opfordre potentielle kunder til at dykke ned i, så de kan blive klogere på, hvorfor det er en rigtig god ide at vælge Nygart, når de skal have foretaget en platikkirurgisk behandling.

Her er et eksempel på en anmeldelse fra en meget tilfreds kunde

Virkelig professionelt personale!

Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem forløbet.

Kirurgen var god til at forklare alt, hvad der skulle ske og hvordan det hele foregik. Og sygeplejerskerne var også utrolig søde. Man følte sig i trygge hænder hele vejen igennem.”

På Trustpilot tegner der sig også et yderst positivt billede. Her har Nygart en TrustScore på 7,9/10, og langt hovedparten af anmdelserne er meget positive. Det gælder fx Maiken Råbygård, der den 12. juni 2017 skrev:

“Super fantastisk oplevelse. Fik lavet BFO, og allerede 5 timer senere var jeg mig selv igen. Havde selvfølgelig smerter, men mit hovede og krop havde det rigtig godt. Deres personale var så søde! Følte mig tryg igennem hele forløbet.”
Kan kun anbefale Nygart!”

Jesper Nygart har solgt Nygart til svenske Akademiklinikken

Jesper Nygart solgte i oktober sidste år sin kæde af privathospitaler til svenske Akademikliniken. Dengang var prisen hemmelig, men sidenhen har et nyt regnskab vist, at Jesper Nygart indkasserede over 60 mio. kr. for sit livsværk. Der er ingen tvivl om, at den eneste grund til, at Nygart har kunnet vokse sig så stor og blive så kæmpe en succesforretning, er, at stedet altid har haft fokus på kvalitet og ekspertise i sine behandlinger. Dette er ovenstående kundeanmeldelser et tydeligt vidnesbyrd om.

Læs denne artikel, der beskriver Jespers salg af Nygart. Af artiklen fremgår det bl.a., at Jesper fortsat fungerer som direktør i virksomheden og udfører behandlinger.

Nygart på de sociale medier

Du kan læse meget mere om Nygart på de sociale medier. Privathospitalet er til stede på mange forskellige sociale medier, herunder FacebookTwitterYouTubeLinkedIn, Crunchbase og Proff.