Virksomhed: Peter Brincker øjenlæge

Øjenlæge

Peter Brincker er en øjenlæge, der er passioneret om sit fag. Han er faktisk en af Danmarks mest erfarne øjenlæger, som gennem 25 år har været med til at udvikle den måde, man udfører laserbehandlinger på. Tidligere har Peter Brincker øjenlæge haft sin daglige gang på Frederiksberg hospital og Rigshospitalet, hvor han blandt andet har forsket i laserbehandlinger. I dag har han sin egen praksis i Charlottenlund, hvor han som øjenlæge tager imod og behandler patienter, der har dårligt eller forstyrret syn. Hos Peter Brincker øjenlæge kan man få stort set alle slags øjenlaserbehandlinger, hvilket sikrer, at han kan hjælpe med mange forskellige former for øjenproblemer og –fejl. Derfor er han den rigtige øjenlæge at tage kontakt til, hvis man ønsker sig et skarpt syn og ikke mindst et liv fri for briller og kontaktlinser.

Alle former for øjenoperationer med laser

Peter Brincker er ikke bare en almindelig øjenlæge. Han har nemlig været en af pionererne inden for laserbehandlinger, hvorfor han også er den rette at gå til, hvis man ønsker sig en laserbehandling. Tidligere var det meget begrænset, hvad en øjenlæge kunne gøre med laser, men i dag kan næsten alle former for øjenfejl og –problemer behandles. Eksempelvis kan en øjenoperation hjælpe med at rette op på både nærsynet- og langsynethed, bygningsfejl, for tynd hornhinde og andet. Med en laserbehandling kan man komme disse problemer til livs og få et liv med permanent skarpt syn. Dermed kan Peter Brincker øjenlæge være med til at sikre, man ikke længere behøver være afhængig af briller og kontaktlinser i hverdagen.

Fuld tryghed ved behandling hos Peter Brincker øjenlæge

Mange tøver med laserbehandlingen, fordi der altid er en risiko for, at det går galt. Når du vælger Peter Brincker øjenlæge, øger du dog chancerne for, at du får et godt og tilfredsstillende resultat. Ikke alene er det Peter Brincker øjenlæge selv, der står for alle undersøgelser og operationer. Han gør også brug af den nyeste og bedst teknologi. Når man vælger Peter Brincker øjenlæge, kan man være sikker på et så tilfredsstillende resultat som muligt. Det giver også ekstra tryghed, at der hos Peter Brincker øjenlæge bruges en operations-simulator. Den viser den planlagte operation, inden den udføres, så man er sikker på, det hele kommer til at ske på korrekt vis. Når man vælger at få lavet sin øjenbehandling med laser hos Peter Brincker øjenlæge, kan man være sikker på fuld tryghed fra start til slut.

Få skarpt syn uden høje priser

En anden ting, der afskrækker mange fra at vælge en øjenoperation med laser, er prisen. Dog behøver man ikke være bange for at skulle betale en masse penge for sit nye, skarpe syn, hvis man vælger Peter Brincker øjenlæge. Forundersøgelsen er altid gratis. Hvis du af den ene eller anden grund ombeslutter dig undervejs, behøver du altså ikke betale for forundersøgelsen. Derudover er der en fast pris, der gælder på alle behandlinger, man kan få hos Peter Brincker øjenlæge. At blive opereret hos en af Danmarks førende øjenlæger koster nemlig ikke mere end 25.000 kr. for begge øjne. Det er derfor en pris, som de fleste kan komme i nærheden af. Samtidig kan en operation hos en øjenlæge ses som en investering, da man så sparer penge på briller og kontaktlinser i fremtiden. Også med hensyn til prisen er Peter Brincker øjenlæge altså et godt valg.

Er du klar til et liv med skarpt syn?

Næsten uanset hvilken form for problem eller fejl, du har med øjet, kan Peter Brincker øjenlæge hjælpe dig. Ved hjælp af en operation med laser kan du få mulighed for at vågne op med skarpt syn hver dag, så du ikke længere skal tænke på at bruge briller og kontaktlinser. En laser øjenoperation hos Peter Brincker øjenlæge tager faktisk kun 30 sekunder. Man vil opleve, at man har normalt syn igen efter max. 24 timer. Derfor behøver man ikke tage fri eller skulle bruge en masse penge, når man vælger at få sit syn lavet hos Peter Brincker øjenlæge. Alle behandlinger startes med en grundig forundersøgelse og samtale, som øger din fornemmelse af tryghed og chancen for at godt resultat. Alt det gør, at Peter Brincker øjenlæge er det oplagte valg, hvis du er klar til et liv uden briller og kontaktlinser.