Virksomhed: Pokershop.dk

Pokershop.dk

Pokershop.dk er en af Danmarks største onlineforhandlere af udstyr og tilbehør til poker – pokerchips, poker-jetoner, pokersæt, pokerborde og spillekort. Særligt sortimentet af pokerchips og spillekort er imponerende, og Pokershop.dk fører alle de kendte kvalitetsmærker, herunder Copag, Modiano, Bicycle, Dal Negro og Sun-Fly. Er man ikke til poker, så har Pokershop.dk også et godt udvalg af backgammon-spil, blackjack og roulette.

Pokershop.dks produkter

Pokerchips og pokerjetoner

Pokersæt

Pokerborde

Spillekort og pokerkort

Backgammon-spil

God kundeservice hos Pokershop.dk

Hos Pokerhop.dk får du gratis fragt på køb over 600 kr., og du har altid 60 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.

Pokershop.dk er en e-mærket webshop, og derfor har du som kunde altid adgang til e-mærkets gratis forbruger-hotline, når du handler pokerchips, pokersæt, backgammon-spil og andre produkter i shoppen.

Det er også altid en mulighed at ringe til Pokershop.dk inden for åbningstiderne 9-16 på telefonnummer 86910300, hvis du har spørgsmål til sortimentet af spillekort, poker-jetoner, pokerborde og andet pokerudstyr.

Offentlig institutioner kan nemt købe pokerudstyr, backgammon og andet hos Pokershop.dk. Shoppen tilbyder nemlig EAN-fakturering til offentlige institutioner.

Kontakt Pokershop.dk

Telefon: 86910300 – Kundeservice har åben alle hverdage 9-16

E-mail: kundeservice@pokershop.dk

Webshop: Pokershop.dk

Pokershop.dks adresse

Sognevejen 18
8380 Trige
CVR: 29211752

Find Pokershop.dk på digitale platforme

Linktr.ee

Reddit