Har du brug for juridisk bistand fra en advokat i Århus med speciale i familieret og arveret?

Hos Ret&Råd Århus – et advokatfirma i Århus – får du altid rådgivning, der er både kompetent og personlig. Dette gælder, uanset hvor i landet du befinder dig. Ret&Råd servicerer nemlig, på trods af deres status som advokat i Århus, klienter i hele Danmark.

Advokatfirmaet i Århus er bemandet af dygtige advokater med mange års erfaring og speciale i skilsmisse, forældremyndighed, børnesager, oprettelse af testamente, dødsbobehandling samt alle andre problemstillinger inden for familieret og arveret.

Skilsmisseadvokat i Århus

I Danmark forliser mere end 50% af alle ægteskaber. Ønsker du en separation eller skilsmisse, så er der en række juridiske forhold, som du skal tage stilling til, herunder bodeling, ægtefællebidrag, samværsordning og forældremyndighed. En skilsmisseadvokat i Århus fra Ret&Råd kan bistå dig med alle aspekter af separationen eller skilsmissen og få dig trygt igennem processen.

Arveretsadvokat i Århus

Arveret er en kompliceret størrelse, og manglende eller dårligt udfærdigede testamenter kan give anledning til grimme arvesager præget af stridigheder mellem arvingerne. Undgå dette scenarie med hjælp fra en arveretsadvokat i Århus fra Ret&Råds advokatfirma. En advokat med speciale i arveret kan oprette et vandtæt testamente til dig, hvad end det drejer sig om et almindeligt testamente, børnetestamente, samlevertestamente eller testamente med særeje, samt assistere med oprettelse af ægtepagter, der sikrer den længstlevende ægtefælle.

Advokat i Århus med uddannede mediatorer

Vælger du en advokat i Århus hos Ret&Råd til at håndtere din sag, så får du ikke blot en erfaren familieadvokat på sagen, men også en mediator. Alle advokaterne i Ret&Råds advokatfirma i Århus er nemlig uddannede mediatorer og medlemmer af Danske Meditoradvokater. Det betyder, at de kan mægle mellem stridende parter i konflikter og i mange tilfælde sikre, at  der findes en god løsning for alle involverede uden at det bliver nødvendigt at gå i retten.

Kontaktoplysninger til advokat i Århus

Du har altid mulighed for at kontakte Ret&Råds advokatfirma i Århus for en uforpligtende snak, hvor du kan høre, hvad advokaterne kan gøre for at hjælpe dig med din problemstilling:

Afdelingen i Århus C
Østergade 27, 2 tv. (indgang via Sallings parkeringshus)
8000 Aarhus C.

E-mail: aarhusc@ret-raad.dk

Telefon: +45 89 15 25 00

Sikker e-mail: postgh@ret-raad.dk

Ret&Råd Århus’ ydelser

Skilsmisseadvokat i Århus

Arveretsadvokat i Århus

Familieadvokat i Århus

Advokat til forældremyndighed i Århus
 
Dødsbo-advokat i Århus
 
Oprettelse af testamente

Læs artikler skrevet af Ret&Råds advokater i Århus

Kombinationssæreje

Skilsmissesæreje

Fælles forældremyndighed

Finde Ret&Råd Århus online

Ret&Råd Århus – Website

Ret&Råd Århus – Opret.dk

Ret&Råd Århus – Facebook

Ret&Råd Århus – Brandyourself.com

Ret&Råd Århus – Medium.com

Kategorier: Virksomhed