Går du og drømmer om at skifte dit gamle og brugte køkken ud med et nyt, funktionelt og tidsløst køkken? Rotpunkt har været førende leverandør og producent af kvalitetskøkkener siden dets etablering i 1930.

Her bliver alle produktioner kontrolleret fra start til slut, så du er garanteret et kvalitetsbevidst resultat, der lever op til behov og forventninger.

Find dit nye køkken

Rorpunkt køkkener består af mange års erfaring og know-how. Derfor står alle medarbejdere klar til at rådgive dig og hjælpe med at finde en optimal køkkenløsning, der lever op til hverdagens behov uden at gå på kompromis med design og funktionalitet.

Rotpunkt køkkener er produceret i Tyskland. Derfor er du garanteret et køkken, der tåler hverdagens slid og holder på lakken samt farven i mange år frem.

Her handler det om kvalitet og ikke kvantitet. Derfor er Rotpunkt stolte af at kunne tilbyder:

  • Skandinavisk design
  • Tysk kvalitet
  • Slidstærke materialer

Uanset dit valg af farver, materialer og design, så bliver der altid kælet for detaljerne, når valget falder på vores altid professionelle og kvalitetsbevidste køkkenløsninger.

Dette er netop, hvad der adskiller Rotpunkt fra de andre på markedet.

Skræddersyet snedkerkøkken

De fleste afviser drømmen om et snedkerkøkken på baggrund af ideen om, at det koster en formue. Hos Rotpunkt ønsker vi, at alle skal have mulighed for at bygge drømmekøkkenet, som kan klare hverdagens slid, uden at gå på kompromis med design og personlig stil.

Derfor er et snedkerkøkken fra Rotpunkt den ultimative løsning, da denne løsning efterlever personlige ønsker og mål, som bidrager til en lettere hverdag.

Vi stræber altid efter at levere hele køkkenløsninger, som efterlever kundens behov og ønsker. På den måde er kunden garanteret en unik og individuel køkkenløsning.

Et snedkerkøkken passer til lige netop det individuelle hjem helt ned til mindste detalje. Det indebærer alt fra bordplade, skabe, greb, køkkenvask og hårde hvidevarer. Således er intet overladt til tilfældighederne.

Kategorier: Virksomhed