Skrotservice.dk er en dansk skrotvognsforhandler, der tilbyder en høj skrotpræmie for brugte, gamle og defekte biler. Virksomheden har base i Brønshøj og er en del af Dk Biler 1924 ApS. Hos Skrotservice.dk har medarbejderne etikken i orden og fokus på at yde den absolut bedste service til kunderne samt sikre dem den højeste skrotpræmie i København og Nordsjælland.

Få en bilvurdering af din skrotbil hos Skrotservice.dk

Når Skrotservice.dk skal give en bilejer et tilbud på en skrotpris, så foregår det ved en bilvurdering. Vurderingen kan finde sted per telefon eller ved fysisk fremmøde. I bilvurderingen kigger Skrotservice.dks medarbejdere på bilens mærke, model, alder og stand. På den baggrund finder de frem til bilens skrotpris og tilbyder bilejeren den højeste  skrotpræmie muligt.

Skrotservice.dk servicerer København og Nordsjælland

Skrotservice.dk har, som nævnt, base i Brønshøj, men servicerer kunder i Ballerup, Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Herlev, Hillerød, København, Lyngby, Skodsborg, Valby og Vedbæk.

Skrotservice.dks ydelser

Få et tilbud på den højeste skrotpræmie for din skrotbil

Find mere information om skrotpriser på biler

Bestil en bilvurdering 

Læs om salg af skrotbil

Læs om salg af gammel bil

Læs om salg af brugt bil

Læs om salg af defekt bil

Kontakt Skrotservice.dk

Ring på tlf. 50502060 for en uforpligtende vurdering af din skrotbil eller besøg www.skrotservice.dk og udfyld kontaktformularen, så vender en medarbejder fra Skrotservice.dk tilbage inden for 24 timer.

Find Skrotservice.dk på adressen

Husumvej 128

2700 Brønshøj

Skrotservice.dk på digitale platforme

Facebook

Brandyourself.com

Twitter

Tumblr

Youtube

Pinterest

Flickr

Cylex

Kategorier: Virksomhed