Produkt: Træpiller & Energikoks

Ser man vejrudsigt engang imellem, vil man nok ikke modargumentere, at det efterhånden er ved at blive vinter. Frosten skulle allerede melde sin ankomst i denne weekend. “Allerede” er dog måske et fattigt ord, når det snart er december, og oktober bl.a. blev kåret til en af de varmeste måneder i over 100 år.

Det er derfor på høje tid at få fyldt beholdningerne af træpiller op derhjemme, så man er klar til de kolde aftener og nætter. I den store grænsebutik Absolut Træpiller er beholdningerne da også fyldt op, og er klar til at imødekomme den stigende efterspørgsel fra kunderne hen mod vinteren.

Grænsebutikken har alt inden for billige træpiller, og du finder endvidere alt inden for energikoks og pejsebrænde, hestefoder og strøelse i sortimentet.

Når man handler billige træpiller fra grænsebutikken absolut Træpiller, kan man vælge at hente varerne selv, eller aftale at få bragt dem ud med et af de mange fragtselskaber, som butikken samarbejder med.

Billige træpiller og energikoks i god kvalitet

Billige træpiller og energikoks er ikke lige med ringe kvalitet, når man handler med Absolut Træpiller. Grænsebutikken har gennem mange års erfaring og opbygning af tætte kontakter med leverandører og producenter muliggjort, at kunderne kan få høj kvalitets billige træpiller med god forbrænding.

Når man benytter træpiller fra grænsebutikken er man sikret en rigtig god brændeevne, er tilmed har en god askeudvinding. Således kræver det en minimal vedligeholdelse af stokeren i form af rengøring mv.

Inde på Absolut Træpillers hjemmeside kan man læse mere om de forskellige produkter, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Desuden kan man få eksperthjælp, hvis det er ønsket. Der er både en hotline i form af en kundeservicer, og man kan også skrive på mail og stille spørgsmål. Har man tid, er man også altid velkommen til at komme forbi butikken og tage en snak.

Andre produkter fra Absolut Træpiller

German Pellets

Hestefoder