Dansk Boligforsikring – Danskernes foretrukne forsikringsselskab

Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring er blandt landets foretrukne forsikringsselskab, når hjemmet skal forsikres mod ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter. Vores ejerskifteforsikringer kan erhverves med en selvrisiko på kun 5.000 kroner og med hele 5 års dækning, er det en af danskernes mest populære forsikringer. Vi udbyder derfor én af landets billigste ejerskifteforsikringer, der samtidigt er blandt de mest dækkende i forsikringsbranchen.

Siden 2002 har Dansk Boligforsikring specialiseret sig forsikringsbranchen, og vi hjælper dagligt flere tusinde danskere med at sikre deres hjem og ejendomme mod forkerte el-installationer og andre fejl og mangler. Vi er en del Forsikring & Pension, som er brancheorganisationen for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark, og vores medlemskab i Garantifonden for skadeforsikringer betyder, at vi sætter forbrugersikkerheden højt.

 

Dansk Boligforsikring udbyder landets bedst dækkende ejerskifteforsikringer

Hos Dansk Boligforsikring kan du få en omfattende ejerskifteforsikring til en lille pris. Vi er blandt de største udbydere på markedet og alle vores forsikringer kan erhverves til konkurrencedygtige priser. Men hvilke regler gælder helt præcist for ejerskifteforsikringer?

Når en ejerskifteforsikring tilkøbes, skal det gøre sig gældende, at boligen anvendes til beboelse. Det er en forudsætning, at ejendommen primært skal benyttes til personer, der behandler husstanden som en reel bolig – derfor gælder en ejerskifteforsikring ikke

  • Køb af grund uden bebyggelse
  • Køb af grund med ufærdigt bebyggelse
  • Erhvervelse af andelsbolig

Læs mere om Dansk Boligejerskifteforsikring og gældende regler her

 

Hvordan sikrer du bolighandlen?

Reparationsforsikring og tabsforsikring indgår i ejerskifteforsikring

Når en skade anmeldes, er man berettiget til at få dækket det, en reparation koster. Dansk Boligforsikring indhenter tilbud fra relevante aktører, der kan påtage sig opgaven og udføre reparationen på tilfredsstillende vis.

Det samme gør sig gældende, når man forsikres mod tab med en ejerskifteforsikring. Man får erstattet det tab, man har.

Læs mere om beregning af erstatning og dækninger hos Dansk Boligforsikring her.

 

En ejerskifteforsikring er en stor beslutning – vær omhyggelig

Hvis man vælger den forkerte ejerskifteforsikring, kan man risikere at få store ekstra omkostninger og udgifter forbundet med ens boligkøb. Især hvis det forsikringsselskab, du køber ejerskifteforsikringen af, har adresse i udlandet. Så er du ikke dækket, hvis selskabet går konkurs. Ved et dansk forsikringsselskab, der er tilknyttet Garantifonden, er du sikret imod forsikringsselskabets konkurs, og da husskader ofte er på mere end 100.000 kroner, gambler du med dit hjem, hvis du vælger et udenlandsk forsikringsselskab. Dansk Boligforsikring er ikke blot medlem af Garantifonden men også brancheorganisationen Forsikring & Pension. Dansk Boligforsikring lever derfor op til branchens standarder, hvilket også kan ses i danskernes brug af virksomheden, når ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer erhverves.

Ny undersøgelse om kundetilfredsheden i forsikringsbranchen

En ny undersøgelse er foretaget af EPSI-Danmark angående kundetilfredsheden hos danske forsikringsselskaber. Dansk Boligforsikring WordPress blog har udgivet en artikel, der kigger nærmere på tallene, og som undersøger, hvad

Statistik over kundetilfredshed - Dansk Boligforsikring

Statistik over kundetilfredshed – Dansk Boligforsikring

selskaberne fremover skal fokusere på, hvis de vil vinde og fastholde kunder. Artiklen er baseret på Klaus Lund, der er ekspert i virksomheders kundeorientering, og han fortæller, at forsikringsselskaberne med fordel kan fokusere på “bløde værdier” – et paramter, de færreste bruger men som har stort potentiale.

Råd til dit boligkøb

Dansk Boligforsikring har netop udgivet en artikel, der giver dig gode råd til, hvad du skal huske, når du køber bolig. Artiklen fokuserer på, hvad du skal gøre inden, du starter med at lede efter drømmehjemmet. Et af rådene er, at du skal have altid klaret og godkendt af din bank, så du ikke risikerer at forelske dig i et hus, du i sidste ende ikke har råd til. Bliv forhåndsgodkendt, så boligjagten kan ende lykkeligt.

 

 

Relateret indhold:

Produkt: Ejerskifteforsikring