Internettet og trådløst WiFi har aldrig været mere vigtigt for os, end det er den dag i dag. Mange af os er afhængige af internettet og en god WiFi forbindelse i løbet af dagen – ikke bare for sjov og spas, men også på kontoret i løbet af arbejdsdagen.

Faktisk er der efterhånden ikke noget værre end en dårlig internetforbindelse på arbejdspladsen, da det hurtigt ødelægger éns arbejdsflow, arbejdskvalitet og i sidste ende arbejdsglæde. Hvem vil ikke gerne være fri for at skulle genstarte internettet og bruge flere minutter på at genforbinde?

Der findes mange løsninger på, hvordan man får det bedste WiFi. Mange virksomheder beslutter sig eksempelvis for at få fibernet, selvom det kan være et større projekt i bygningen. Nogle har ganske enkelt heller ikke mulighed for at indlægge fibernet! Dog er der andre muligheder og der er her, at Ciscos netværksløsning Meraki Go kommer ind i billedet.

Fordele ved Meraki Go

Meraki Go netværksløsning har nemlig fået meget opmærksomhed grundets dens stabile og holdbare forbindelse. Meraki Go er specielt blevet populært i blandt mindre virksomheder, hvor netværksløsningen har vist sig at være aldeles formidabel. 

Hvis man har en lille virksomhed er det nemlig også langt fra nødvendigt at indlægge fibernet. Det vil blot ende med at koste dig et større beløb end nødvendigt samt tid og ulejligheder, når fibernettet skal indlægges.

Du kan nemt i stedet investere i et ordentligt og godt WiFi. WiFi bliver en bedre og bedre løsning i mange situationer, herunder også når det handler om kontorer. Med Cisco Meraki Go kan man regne med, at forbindelsen er hurtigt og ikke mindst sikker. Man vil her ikke opleve, at forbindelsen hele tiden hopper af og skaber problemer internt i virksomheden samt i medarbejdernes arbejdsflow.

Ideel til startups

Ciscos netværksløsning Meraki Go er ideel til en lille virksomhed – eller mellem – så længe, at medarbejderantallet ikke når over 50 personer. Derefter kan WiFi fra Meraki Go ikke længere hjælpe dig – og du vil i stedet være nødt til at lede efter andre løsninger. Dog kan Meraki Go være med til at hjælpe dig i en lang periode, og kan specielt være en fordel for en startup virksomhed. Som startup virksomhed kan man hurtigt flytte kontorer et par gange som virksomheden udvikler dig, og det kan derfor være nemt med en netværksløsning som den fra Meraki Go. Ofte er problemet med trådløse netværksforbindelser, at de ikke er stærke nok til at forsyne hele kontoret med en god WiFi forbindelse. Dette problem er Cisco dog kommet uden om med deres netværksløsning Meraki Go.

Kategorier: Diverse