Står dig og din samlever over for en papirløs skilsmisse eller ønsker I blot at sikre jer, hvis der som ugift skulle opstå problemer om senere ejerrettigheder ved fælles køb, så vil dette indlæg om nogle af Ret&Råds advokatkontor i Århus’ services måske kunne hjælpe.

Rigtig mange par lever i dag i et ugift forhold, og ofte tager man forskellige ejendele med ind i forholdet og alt efter forholdets længde vil der måske også løbende blive foretaget fælles køb. Der kan en endda være kommet børn til, men de fleste tænker selvfølgelig ikke på at sikre sig i forhold til en kommende papirløs skilsmisse på forhånd, mens det stadigvæk er en dans på roser. Dog erfarer Ret&Råd advokatkontor i Århus ofte, at rigtig mange par venter til det er for sent, og det kan gøre en papirløs skilsmisse nemmere at komme igennem, hvis der på forhånd er udfærdiget dokumenter, der redegør for, hvem der er gået ind i det papirløse forhold med hvad, og hvordan gæld stiftet sammen eller på egen hånd skal fordeles. Disse papirløse skilsmisse forberedelser kan vores professionelle advokater i Århus hjælpe med hos Ret&Råd advokatkontor. Vores advokater i Århus har en mangeårig erfaring med at udfærdige disse, og du vil derfor få en advokat i Århus, der kan hjælpe med alt lige fra skilsmisse, bodeling, testamente, ægtepagter, dødsbobehandling og private generationsskifter.

Skal du bruge en advokat i Århus til Papirløs skilsmisse?

Har ovenstående gjort dig nysgerrig i forhold til at sikre dig/jer bedst muligt til en mulig papirløs skilsmisse? Føler du/I stadig, at det måske kunne være en god ide at snakke med en advokat i Århus omkring disse eller øvrige spørgsmål, som I måtte have, så står vores advokater i Århus klar til at besvare alle spørgsmål, som I måtte have. Ret&Råd advokatkontor i Århus kan kontaktes på tlf.: (+45) 89 15 25 00 eller på mail ved henvendelse til: am@ret-raad.dk.

Kategorier: Produkt