Den gode fortælling er en bedrift i sig selv at kunne formidle. Man kan med det rette metoder nå vidt ud, når man skal kommunikere til sin modtagere, hvis man gør det på den rigtig måde. Der er stor forskel på, hvordan vi kommunikere til dagligt, og det betyder alt, hvordan en modtager forstår og tager imod dit budskab. Med et corporate storytelling foredrag hos Suppelemt A/S kan man få værktøjer og metoder, der gør, at man bliver langt dygtigere til at formidle sit budskab og lade det synkes ind hos modtageren.

Et corporate storytelling foredrag er velegnet til både ledere og almindelige medarbejdere

Der er mange, der i moderne organisationer har brug for at vide, hvordan de kommunikerer klart og tydeligt, samtidig med at de for skabt en fortælling, der gør deres budskab interessant, spiselidt og nemt at forstå. Man skal have sin modtager til at leve sig ind i fortællingen, hvorved man opretholder opmærksomheden på det, man ønsker der skal oprettes opmærksomhed på – og ikke alle de udefrakommende forstyrrelser.

Derfor er et corporate storytelling foredrag velegnet til mange forskellige slags ledere og medarbejdere, som i praksis har brug for at få skabt handling med sin kommunikation. Man kan kun forbedre sine chancer for at lade sig forstå, hvis man deltager i et corporate storytelling foredrag.

Foredraget indeholder både teori og cases

På et corporate storytelling foredrag hos Supplement A/S vil man komme igennem flere forskellige dele af storytelling. Ved at gennemgå praktiske eksempler fra cases i den virkelige verden bliver man introduceret for corporate storytelling på en måde, så det er nemt at forholde sig til, hvordan det kan bruges i hverdagen. Derudover vil man få gennemgået teoretiske elementer, som ligger til bunds for den gode storytelling. På baggrund af de praksisnære eksempler og det teoretiske input modtager man på et corporate storytelling foredrag gode råd omkring, hvordan man kan benytte corporate sorytelling selv.

Læs meget mere her og tilmeld dig foredraget hos Supplement A/S:

Corporate storytelling foredrag

Kontakt Supplement A/S

SUPPLEMENT A/S
Søgårdsvej 34, 2820 Gentofte
Runddelen 25, 6000 Kolding
CVR-nummer: 27080464
Tel. +45 3990 2688
Mail: info@supplement.dk

Følg Supplement A/S på sociale og digitale medier

Facebook

Brandyourself.com

LinkedIn

Linktr.ee

f6s.com

Kategorier: Produkt