Siden 2015 har advokaten Tue Askeland drevet sin egen virksomhed, Advokatfirmaet Askeland. Karrierevejen begyndte at tage form fra år 1995, hvor Tue startede på Jura-uddannelsen på Københavns Universitet. I 2000 kunne titlen som Cand.jur tilføjes til det begyndende CV, og så tog tingene ellers fart.

Tue Askeland var forholdsvis tidligt bevidst om, at han gerne ville være advokat, og han vidste også, at fast ejendom var et felt, han gerne ville beskæftige sig med. Af samme årsag er det ikke mærkeligt, at karrieren startede i Classen & Co i 2002. Her var Tue advokatfuldmægtig i tre år, og firmaets speciale var netop fast ejendom. Før man kan kalde sig advokat, skal man beskæftige sig med praktisk juridisk virksomhed i mindst tre år. Det indebærer, at “du skal have deltaget i almindelig advokatvirksomhed og have kendskab til behandling af retssager” (kilde: advokatsamfundet.dk).

I 2003 – efter at have været fuldmægtig i den fornødne tid – kom advokatbestallingen på plads. For Tue Askeland får det den betydning, at han bliver partner i selvsamme firma, som han startede i tre år tidligere. Firmanavnet blev hermed også ændret til Classen & Askeland.

Hvad er Tue Askelands kompetencer?

Efter snart tyve år i advokatfaget har Tue Askeland efterhånden tilegnet sig viden og erfaring inden for flere underfelter og områder. Hovedgrenen er fast ejendom, men herunder har Tue specialiseret sig i flere ting. Derudover har advokaten også lang erfaring med procedure og retssager. Tue fører jævnligt retssager inden for arbejds- og ansættelsesret, entreprise, fast ejendom, lejeret, erhvervslejeret, konkurskarantæne og omstødelsessager.

Det er dog ikke altid, at det er mest hensigtsmæssigt at tage sagen videre i retten. Oftest vil det være bedst for alle parter at løse sagen uden om retssystemet. I forlængelse heraf kan Tue Askeland hjælpe dig med at vurdere, om din konkrete sag kan klares uden en retssag. Hvis udfaldet bliver, at du skal føre sagen i en retssag, har Tue den indstilling, at det skal klares så hensigtmæssigt og hurtigt som muligt. På den måde fpr du hurtigst muligt afklaring og slipper for lange processer, der trækkes ud.

Det kan du forvente af Advokatfirmaet Askeland?

Der er ingen tvivl om, at det er klientens interesser, der i hovedsæde, hos Advokatfirmaet Askeland. Selvom Tue Askeland gerne vil vinde i eksempelvis en retssag, så står dette ikke foran klienten. Hvis det mest hensigtsmæssige vil være at indgå et forlig eller lignende, så rådgiver Tue Askeland dig i den retning. Som klient skal du være fuldt ud informeret om alle dine muligheder og ligeledes rådgives korrekt, så du ved, hvad den bedste løsning vil være i din konkrete sag. Tue har både viden og erfaringen til at bistå med en professionel vurdering af, hvad der vil gavne dig bedst.

Læs mere om Tue Askelands firma her.

Et rejselystent menneske med dedikation til familien og sine hobbyer

Tue Askeland har et travlt arbejdsliv, hvor der lægges mange timer i klienternes sager. Alligevel har han dog formået at bevare en god balance mellem arbejde og familie. Tue er et stort familiemenneske, og der skal også være tid til det sociale rum, hvor forskellige aktiviteter dyrkes både på fællesplan og på individuelt plan. Familien nyder især at rejse sammen. Og Tue har da efterhånden også været mange steder i verden. Flere af hans hobbyer har givet ham oplevelser, der rækker ud over de danske landegrænser. Tue Askeland har eksempelvis både jagt og dykning som hobbyer. Det er godt nok nogle år siden, at han har været aktiv med dykningen, men nu hvor sønnen har fået det samme dykkerbevis, er der lagt grobund for nye oplevelser. Jagten har også fyldt meget i Tues fritid. Faktisk så meget, at han både har været på udlandsrejser og for nyligt lejet to skove med formålet om at kunne gå på jagt. Det er ikke bare aktiviteten i sig selv, der er interessant – også fællesskab trækker meget.

Tue Askeland jagt
Kategorier: Person